STORITVE

Z našimi  storitvami podpiramo dobavitelje investicijske opreme, strojnih naprav, sistemov in storitev v avtomobilski, papirni in kovinskopredelovalni industriji.  Naša primarna dejavnost je izdelava jeklenih konstrukcij in opravljanje vseh vrst remontov in novogradenj. Profesionalnost našega podjetja odlikujejo  naši sodelavci, ki so testirani po različnih postopkih specializacije.

Varilci, cevarji, ključavničarji so izučeni z dolgoletnimi izkušnjami za delo na različnih montažnih in ostalih projektih.

Postopki  varjenja, ki jih obvladajo naši varilci:

-TIG varjenje vse pozicije na različnih materialih
-MIG varjenje vse pozicije na različnih materialih
-MAG varjenje vse pozicije na različnih materialih
-REO  varjenje vse pozicije na različnih materialih

Varilci so A-testirani po različnih postopkih varjenja.

Naš cilj je povečanje obsega del  na kontinuiranem vzdrževanju ob šolanju zaposlenih in pomlajevanju kadra in vzdrževanje strateških povezav s ključnimi kupci.

Kakovost  storitev na trgu včeraj, ne zagotavlja več odličnih rezultatov na trgu danes, saj se spremembe na trgu odvijajo z veliko hitrostjo. Prilagajanje trgu in usmerjenost h kupcu je  največja prednost našega  podjetja in je glavni pogoj za uspešno poslovanje.

Posebno pozornost posvečamo tudi  raziskavi  tržišča, pridobivanju novih poslov na področju proizvodnje kovinskih konstrukcij, montaž in demontaž.  Pri izvedbi  in vodenju projektov želimo dosledno upoštevati tehnološke in terminske plane, plane kontrole kakovosti, delovne in kontrolne postopke varnostnih ukrepov in ostale zahteve kupcev in poslovnih partnerjev.