MKV – mnogovrstni, kvalitetni, vztrajni.

Vaš ključ do uspeha

MKV, d.o.o. je podjetje, katero svoje poslanstvo uresničuje že 16 let, vse od leta 2008, ko je iz potrebe na trgu, nastala zgodba, uspešna in rastoča, nam v ponos in strankam v zadovoljstvo.

Kaj ponujamo?

Montažo, demontažo, sestavo, razstavo, varjenje, obdelavo cevi, električna dela…naše ekipe sestavimo po zahtevah naročnika, vsebini projekta, tako, da delo izpeljemo v skladu s kratico MKV (mnogovrstni, kvalitetni, vztrajni).

Vsekakor je naša prednost prav ta, da lahko stranka definira širok spekter zahtev tako, da skupaj izberemo najprimernejšo izvedbo projekta, tako postopkovno, kot cenovno.

Poslanstvo

Naša osnovna naloga je izpolnjevati vsa pričakovanja in zahteve naših naročnikov, dosegati njihovo zadovoljstvo in ohranjati dolgoročno partnerstvo.

Vizija

Na domačem, evropskem in tretjem trgu želimo okrepiti sedanji položaj med ponudniki ter s pomočjo strokovnega kadra postati najbolj zanesljiv in okolju prijazen poslovni partner.

Kako do kakovosti?

Kakovost nam je na prvem mestu. Zato smo ponosni, da smo pridobili certifikat kakovosti SCC**, ki je v svetovnem merilu prepoznan kot standard presoje varnosti, zdravja pri delu, varstvo okolja ter ostale elemente, ki se pojavljajo neposredno na posameznem delovnem mestu.

S pridobljenim certifikatom tako organizacija kot zaposleni v njej poudarjamo pomembno vlogo osveščenosti za varno in zdravju prijazno delo ter varstvo do okolja ter nenehno izboljševanje delovanja organizacije.

Certifikat, pridobljen po standardih, je dodaten dokaz o učinkovitem vodenju podjetja saj želimo izpolniti pričakovanja partnerjev in stremimo samo k najboljšemu.

Torej kdo smo?

Naša uspešna, dolgoletna poslovna pot, dolgoročno poslovno sodelovanje z že znanimi naročniki, je dokaz, da smo pravi partner za vas.

Denise Medved

Administracija

ANG

Robi Trbuc

Komerciala

ANG

Igor Hlevnjak

Komerciala

NEM ANG

Damir Gregurec

Senior Manager

NEM ANG

Urban Graj

Projektni vodja

NEM ANG

Srečko Majcen

Logistika

ANG

Smo vas prepričali?

Če je odgovor DA, prebrskajte našo spletno stran, pokličite, pišite, zaupajte nam vaše želje, potrebe, težave. Tukaj smo za vas.

1
Dolgoletne
izkušnje
2
Profesionalna
ekipa
3
Garancija na
kvaliteto
Pomaknite se na vrh